Blogger Templates

Pages

Followers

Sunday, May 22, 2011

saya sangat teruja

assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

saya sangat penat. but then still nak update jugak belog yang hapak pun tarak ! :) saya kan kan baru jugak lah balik dari majlis akad nikah abang. *tiba-tiba saya bagai ni pahal la tak kena dengan aku ni? okeyh back to normal ! ehem ehem nak cite sikit pengalaman kali pertama menyaksikan orang nak akad nikah.

1) aku memang teruja gila tahap gabang kerana aku tak pernah pergi dekat majlis akad nikah walaupun dah 2 orang kakak dan sorang abang aku dah kahwin.


2) aku yang nervous even bukan aku yang kahwin. ye lah mana lah taw kan kot2 tiba-tiba ada aral yang melintang pulak. dan mana lah taw kot2 abang aku kena lafaz akad banyak kali. nervous la katakan. hahaha. tapi syukur dengan sekali akad sahaja. woot woot sah jadi suami orang.


3) dan yang pasti korang semua kena ingat jodoh pertemuan itu semua nya kerja Tuhan. kita serah kan pada YANG MAHA KUASA untuk menentukan segalanya.

pengantin baru ! :)
sanding 28 may. datang la beramai-ramai. ;)

okeyh lah. 
see you again 
:D

1 comment: