Blogger Templates

Pages

Followers

Thursday, May 26, 2011

saya berwajah baru

assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

saya berwajah baru. eh bukan diri saya. jangan salah paham pulak. saya nak berwajah baru macam mana? tak kan nak wat plastic surgery kot macam michael jackson tuh. tak boleh. haram. Tuhan marah. tak mau tak mau. tapi belog comel busuk saya ini yang berwajah baru.

cantik tak? cantik kan kan kan. penat taw nak tukar-tukar template baru ini. mana kena edit coding baru template lagi. kena setting nuffnang lagi. tapi demi mencantikkan belog yang korang yang tengah singgah ni, saya sanggup menghabiskan masa saya selama dah berapa jam pun saya tak tak tahu lah.

korang pun boleh jugak buat macam ni. just click HERE . all the best to you. =)

okeyh. jumpa lagi lain masa. salam semua. have a nice day :)

6 comments:

~Da Life of Cicilah~ said...

hehe...chantek header tu ye.. >_<

farisha said...

kreatip siot! hehe:)

♥Lady Ainaa♥ said...
This comment has been removed by the author.
farah asyikin said...

clah

hehe. terima kasih. :)

farisha

mana ada kreatip daa. :D

Eila said...

eh!! bukan ari 2 ko ad gtw ak y ko nk wt plastik surgery k?? huhu~
btw nice background...

farah asyikin said...

eila....
byk songeh kau. kau bagi aku berjuta2 dollar pun aku tak nak lah. hahaha