Blogger Templates

Pages

Followers

Thursday, February 3, 2011

alkisah dulu kala

hye. baru je dpt cuti slpas sbulan stay kat tapah. as i said kat tapah coverage tak elok nk update2 blog pun sush. cte sebulan yang lepas ape je yang best ek? firstly hostel nya boleh laa tahan. tak laa best sgt cm alamanda. 1 bilik 4 empat org. nasib baik still same ag bilik ngn tney and iwe. and qema jgak. actually dpt bilik lain but since semua org tukar partner bilik so saye jgak tak ketinggalan tukar . hahaha. rules kat tapah memg ketat gle. tension sigh. g klas ari2 kne pkai bju kurung or jubah. for girls. laki tak tahu laa ape yang tak leh. kalo tak kne byr kompaun about RM500. pndai2 je wat kompaun smpai 500. even VC pun terkejut kne byr byk tu. ape daa. sape punya idea pun tak tahu laa. blja kat cni okeyh je. same je blja kat mane2 pun. tuntut ilmu kne laa bersabar. 2nd week bru start blja. tapi yang best cket duk kat tapah ni bleh riadah. haha. bukn main ape pun. just main badminton. tapi cuaca skang tak menentu. jap ujan jap panas. secara overall boleh lagi laa menerima keadaan di tapah ini. cuma tak da tempat nk shopping. huaaaaa :'( jimat duit cket laaa kot.

actuary to tapah !! cdih jgak tak dpt jpe zaid. sori zaid coz tbe2 ada hal plak mase tu. seriously aku dh siap2 nk jpe ko. tak cye tye farisha. hehe. farisha pun aku dpt jpe jap je. lain kali laa kalo ada rezki bertemu kmbali. tak dpt join korg g lata kijang, lepak sama2.

okeyh see ya !!

1 comment:

farisha said...

zaid sedih gila tak dapat jumpa kau ng tney. dia bad mmod spnjg balik kl. aku nk ckp ape pn tak tau sbb tau je la dia kalau dh emo, same je perangai cm farid,adik dia tu! haha. takpe,InsyaAllah next time jumpe lagi:) rindu kau!